House of Anubis vanaf januari op Nickelodeon USA!

Gepubliceerd op 25 november 2010 om 18:48

Begin 2011 zal de eerste aflevering van House of Anubis worden uitgezonden op Nickelodeon. De Amerikaanse zender is afgelopen week begonnen met de promotie rond de nieuwe reeks. House of Anubis is een remake van het succesverhaal van Studio 100 op Nickelodeon Nederland en Vlaanderen.

De Amerikaanse zender Nickelodeon brengt vanaf januari ‘House of Anubis‘ op de buis. De promotie rond de nieuwe reeks is afgelopen week van start gegaan, door de publicatie van een eigen programmagedeelte op Nick.com. Naast algemene informatie over het programma, maken de bezoekers van de website ook kennis met de bewoners van het internaat.

‘House of Anubis’ is een met Britse en Amerikaanse acteurs heropgenomen en tevens ook herschreven versie van het erg succesvolle ‘Het Huis Anubis‘, dat tussen 2006 en 2009 werd uitgezonden op de Nederlandse en Vlaamse Nickelodeon. Er zullen naar schatting bijna 100 miljoen Amerikaanse mensen kunnen kijken naar de lotgevallen van Nina, Fabian en Amber. De reeks zal in het voorjaar van 2011 ook in Groot-Brittannië uitgezonden worden. Het is nog niet bekend welke zender de reeks zal uitzenden.

 

Geplaatst door Nick

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb