House of Anubis keert terug met special

Gepubliceerd op 25 mei 2013 om 10:03

Eind april werd het derde seizoen van House of Anubis in de Verenigde Staten uitgezonden. Intussen wordt er druk gespeculeerd over een eventueel vervolg van het 3de seizoen. En een vervolg komt er, in de vorm van een 90 minuten durende super spannende special.

In deze special volgen we de bewoners tijdens hun laatste maanden in de school, maar niet alles loopt van een leien dakje. Eerst zijn er die nieuwe bewoners en dan die geheimzinnige steen. De special ‘The Touchstone of Ra’ wordt op 14 juni in het Verenigd Koninkrijk uitgezonden op Nickelodeon.

Het verhaal

De Anubis bewoners vieren feest, want het einde nadert in deze school. Er komt echter een domper op de feestvreugde wanneer onverwachts vier nieuwe studenten hun intrek nemen in het huis. Wanneer de bewoners een museum bezoeken, komen ze plots in het bezit van een zeer vreemde steen. De leden van de club beleven hun grootste avontuur wanneer ze de geheimen ontdekken van deze eeuwenoude steen, een object van de Egyptische God Ra. Wanneer de steen voor problemen zorgt, is het aan leider Eddie en de club om dit mysterie op te lossen, voor het te laat is. Maar, wie kunnen ze vertrouwen, want onder hen is er maar één iemand die de kracht heeft om alles tot een goed einde te brengen?

Cast

KT Rush: Alexandra Shipp

Fabian Rutter: Brad Kavanagh

Mara Jaffray: Tasie Dhanraj

Patricia Williamson: Jade Ramsey

Alfie Lewis: Alex Sawyer

Jerome Clarke: Eugene Simon

Joy Mercer: Klariza Clayton

Eddie Miller: Burkely Duffield

Willow Jenks: Louisa Connolly-Burnham

Bijrollen

Mr. Eric Sweet: Paul Antony-Barber

Victor Rodenmaar junior: Francis Magee

Trudy Rehman: Mina Anwar

Sophia: Claudia Jessie

Dexter: Jake Davis

Erin: Kae Alexander

Cassie: Roxy Fitzgerald

Einde of toch niet?

Ondanks het feit dat vele fans smeken om een volgend seizoen, kunnen we toch veronderstellen dat deze er niet komt, aangezien de special de laatste periode in de Anubis-school behandeld. Wat wel een deur opent, zijn de 4 nieuwe bewoners. Zal de Amerikaanse serie net zoals de originele Vlaamse/Nederlandse serie een spin-off krijgen? Hopelijk scheppen Studio 100 en Nickelodeon hier binnenkort meer duidelijkheid over!


Geplaatst door Nick

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.