Komt er een seizoen 4 van House of Anubis?

Gepubliceerd op 29 juli 2013 om 17:14

Dit artikel heb ik geschreven omdat het niet duidelijk is of er nu wel of niet een House of Anubis seizoen 4 komt. In dit artikel kom je er meer over te weten.

Ondanks dat seizoen 3 in Nederland nog niet afgelopen is heb ik toch al een artikel geplaatst over een mogeljk nieuw seizoen.

Ondanks het feit dat vele fans smeken om een volgend seizoen, kunnen we toch veronderstellen dat deze er niet komt, aangezien de special de laatste periode in de Anubis-school behandeld. Wat wel een deur opent, zijn de 4 nieuwe bewoners. Zal de Amerikaanse serie net zoals de originele Vlaamse/Nederlandse serie een spin-off krijgen? Hopelijk scheppen Studio 100 en Nickelodeon hier binnenkort meer duidelijkheid over!

Het is mogeljk dat er spin-off met andere acteurs komt, het zal ook kunnen dat de huidige cast gewoon blijft. Verschillende bronnen wijzen er op dat er geen seizoen 4 komt en dat de serie voorbij is, maar er zijn ook bronnen die er op wijzen dat er wel een seizoen 4 komt.

Dit artikel is op NickuTopia geplaatst op 24 januari 2013:

Nickelodeon’s “House Of Anubis” season 3 just wrapped filming. The third season just started airing on the channel, so there is a long time to go before we have to worry about one of our favorite shows leaving the air. However, we have a feeling there will be a “House Of Anubis” season 4 announcement very soon.

“House Of Anubis” season 3 was announced in April 2012 while season 2 was still on the air. That means that if there is going to be a season 4 announcement it will happen in the next few months!

“House Of Anubis” is a super popular show, so we have no reason to believe there will not be another season. However, we thought the same thing about Nickelodeon’s “Victorious” which found itself canceled.

De belangrijkste punten in het artikel  zijn dat er een gevoel is dat de aankondiging van seizoen 4 snel komt. Het is een super populaire show dus er is geen reden om te geloven dat er geen seizoen 4 komt.

Geruchten zijn dat Nathalia Ramos (Nina Martin) en Ana Mulvoy Ten (Amber Millington) terug keren als er een seizoen 4 komt. Tasie Lawrence (Mara Jaffray) zei op Twitter dat als er geëist wordt dat er een seizoen 4 moet komen dat die er zal komen, alleen zal ze zelf de serie verlaten. Brad Kavanagh zei op Twitter dat ze in augustus beginnen met filmen, ik denk dat dit gerucht echter niet waar is. Nogmaals dit zijn allemaal geruchten.

Er is een kans dat er een spin-off gaat komen met andere acteurs, maar dat hoeft niet waar te zijn want het kan ook dat de de huidige acteurs blijven.

Op Teennick Amerika kwam er een promo dat wat zei over nieuwe House of Anubis afleveringen, maar dat zou ook kunnen zijn van seizoen 3. De promo werd op 6 april 2013 op YouTube geplaatst.


Brad Kavanagh (Fabian Rutter) heeft onlangs een twitcam gedaan en hij werd gevraagd over een seizoen 4. Hij zei dat hij nog niks wist omdat de schrijvers alleen ja of nee vertellen in september.

Er is ook een gerucht dat er al een deel van het nieuwe script geschreven is en op wikipedia is geplaast maar zonder toestemming van de schrijvers. De schrijvers wilde de fans verassen om het nieuwe seizoen bekend te maken op een persconferentie, maar toen ze zagen dat het op wikipedia stond hebben ze het gelijk verwijdert voordat iemand het zag, een anderhalve maand later willen ze het nieuwe seizoen bevestigen. Dit bericht werd op 28 juli 2013 geplaatst.

Ik denk dat er een seizoen 4 komt maar of het een andere cast is of de huidige cast is nog onbekend. In september krijgen we denk ik hier meer informatie over.

Op de site zal een nieuwe pagina verschijnen met de titel seizoen 4. Daar komen de belangrjkste geruchten en nieuws etc.

Geplaatst door Nick

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb